Промоция до 15 Юни: -15% от целия монтаж!!! Яки идеи за рециклиране на старите ти интериорни врати Заяви Безплатен Видео Оглед
door rehang final

Яки идеи за рециклиране на старите ти интериорни врати, които мислиш да изхвърлиш Коментирай

Тази статия е за клиентите ни, които обичат природата, искат да допринесат за нейното опазване и защита и в същото време да покажат умело на света онази уникална артистична част от себе си, която таят в себе си. С нея, мили потребители, ще Ви дадем изключително богат избор от всевъзможни оригинални и полезни идеи как да направите добро на нашата планета, същевременно да не се налага да изхвърляте старите интериорни врати и да давате маса пари за нови такива. Ще акцентираме повече на снимковия материал, отколкото на думите, за можем да бъдем ясни и редом с това да ги подплътим с реализирани проекти. Въпросът, който всички си задават е… Как можем да употребим повторно една интериорна врата?

stari interiorni vrati 2

Предлагаме Ви да излезете от рамките на Вашето мислене, натоварено от ежедневните проблеми. Освободете творческото или просто детето във вас. Знаете, че децата са способни от всичко да измайсторят нещо красиво и приложимо, което може да бъде потребно в бита ни, а освен това ще бъде и изключително по свой си начин. Те нямат тази обремененост като нас възрастните и раждането на прекрасни открояващи се идеи става много по-лесно и бързо. В случая при нас, големите хора, за нестандартните ни проекти, ще са нужни инструменти и материали за осъществяването им. Ето и предложенията ни как да рециклирате вратите си…
Използвайте ги в градината си…

Имате веранда, но нямате стени, просто е открита? Чудесно! Можете да използвате старите двукрили врати със стъкло или без, да ги боядисате или не. Вие избирате!

stari interiorni vrati 3

А защо не и да са параван зад пейката Ви с изглед към залеза или място за уединение и четене на книги под сенчесто дълголетно дърво…

За любителите на оригинална декорация извън къщата

stari interiorni vrati 5

А защо да не ги ползвате и като помощни средства за растенията, които сте посадили с любов? Ефикасен начин да използвате една врата, която ще радва Вас и ще благоприятства на растенията в градината Ви.

stari interiorni vrati 6

Старата интериорна врата може да бъде пресъздадена и като нещо, което да зарадва Вашите близки и малчуганите вкъщи. Един прекрасен подарък за семейството Ви би бил домашен проект на градинска люлка или може би малка къщурка, в която да играят. Така освен, че ще дадете добър пример на децата си за опазване на Земята и как с положените усилия плодът на техния труд, ще създаде удовлетворение у тях, ще прекарате и чудесни мигове на забавление с тях.

stari interiorni vrati 7

Прекрасна и оригинална идея за декорация на таван заведение в града… но може и на плажа да се приложи, само ви трябва малко въображение. Има и вариант, в който можете да видите как изглеждат закрепени старите врати за стените.

stari interiorni vrati 8

Старинните врати служат и в украсата на важни житейски събития, като например сватбата между двама влюбени. Много арт дизайнери и организатори на такива мероприятия залагат на ретро визията и асоциацията на този стил с романтиката и любовта. Затова и много често го употребяват в декорирането им.

stari interiorni vrati 9

Най-практичното приложение на старите врати за хора, които не успяват да очупят начина си на разсъждение е като ограда на къщата им. Макар че и за такова употреба, пак бихме могли да кажем, че човек, който го е направил е доста по-творчески настроен от стандартното.

stari interiorni vrati 10

Ето предложение за любителите на семейните и приятелски събирания в градината с и без повод. Новата Ви висяща маса ще впечатли всичките Ви гости с практичност и ефектна старинна визия, която ще ги върне в миналото и ще усетят топлината от нахлулите мили спомени. Но пък и дори да нямате стабилно дърво, на което да я закачите, винаги можете да направите обикновена маса с различни видове крака.

stari interiorni vrati 11

Дори можете да замените старите й стъкла с нови и цветни такива, за да й придадете закачливост и оригиналност. Но ако и това не ви е достатъчно, можете да я направите още по-забавна и вълнуваща като организирате семейството и заедно изрисувате прозорчетата й със специални бои за стъкло.

stari interiorni vrati 12

Е, мили клиенти, дадохме Ви доста интересни и полезни идеи за екстериорно приложение на старите Ви врати. Обещаваме да Ви бъдем полезни и с решения за интериора в следващата ни статия.

Сега оставяме във Вашите ръце решението как точно да създадете нещо ново, красиво и впечатляващо, което да трогне всеки зърнал го. Освободете се от задръжките си и дайте всичко от себе в проекта, за да Ви направи щастливи по един различен начин и да се чувствате горди със себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button