Заяви Безплатен Видео Оглед
vintige1

Интериор в стил Винтидж

Коментирай

Всеки стил, към които сте се придържали, за да направите интериора си има определени специфични елементи, цветове или форми, към които трябва да се стремите. В тази статия ще разкрием какви интериорни врати биха отговаряли, ако интериора е в стил Винтидж. Този стил е доста актуален сега и мнозина от нас го пресъздават в дома си. Във Винтидж интериора обикновено се използват по-стари вещи с доста висока антикварна стойност. Много честно това са вещи от предишни поколения даже. Той е характерен с белоснежните стени, врати и прозорци. На техния фон пък имаме ярки цветове и различни форми допълващи всичко останало.

vintige3

Също така именно на този фон, „окъсаните“ и изтрити, интериорите на отминалите времена не навяват мисли за отживялост и старост, а напротив – изпълват дома с комфорт и история. Трябва да се поинтересувате, кои и какви вещи са характерни за определения период, които искате да изобразите, за да не се получи смесица на различните епохи. Всички мебели обикновено изглеждат са сякаш с белези на времето с пукнатини или вдлъбнатини, леко изтрити. Цветята са изключително допълнение за дамаските или тапетите. На този интериор добре пасват съвременните врати Gradde, които имат богата гама от модели. В каталога им можем да открием и врати наподобяващи стила Винтидж с големи цели стъкла с правоъгълна форма без допълнителни елементи, или в два равни квадрата. Ето пример:

vintige2

Дори и да е без стъкла ето как добре се връзват именно те. Тези вариации са страхотно решение за този интериор. Цвета, в които са показани изображенията се нарича Сибирска лиственица. Има още доста модели на немските врати Gradde, които ще ви възхитят и ще ви накарат да се влюбите в техните форми.

Красив завършек на вашия прекрасен интериор, стил и класа в едно. Рядко съчетание, което се вижда само в домовете на тези от нас, които са вложили вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button