Във Врати Златев се предлага богато разнообразие от блиндирани входни врати с високо качество на изработка, подходящи за всякакъв тип помещения и сгради. При нас ще намерите най-добрите решения за защита на своя дом, без да правите компромис с външния вид. Всички модели, които предлагаме, са от доказани производители на входни врати, които са се утвърдили на пазара във времето.

Блиндирани врати с ламинат

Блиндираните врати с ламинат са най-доброто средство за защита на всяко жилище, защото освен безспорните си качества като здравина и устойчивост, те изглеждат изключително стилни и елегантни. Тези врати се предлагат в различни цветове и модели, съвместими с всеки интериор или екстериор. Във Врати Златев се предлагат само изпитани и качествени модели блиндирани врати, които отговарят на всички съвременни стандарти. Сигурността е гарантирана с модерни заключващи системи, а вътрешната изолация гарантира, че външните шумове си остават навън и топлината не излиза през зимата.

Метални входни врати

Тези врати са изработени изцяло от метал и са с различни видове покрития. Те се предлагат на по-ниски цени, но качеството и надеждността им са безупречни. Металните входни врати са подходящи както за апартаменти, така и за къщи. Освен това, тези врати без проблем могат да бъдат монтирани в мазе или към друг тип помещение.

Защо трябва да изберем Врати Златев?

Без значение дали живеете в къща или апартамент, блиндираните врати от Врати Златев са подходящи за вас. Те са в състояние да осигурят максимална защита за всеки тип жилище и ще ви служат дълго време. Имайте предвид, че ако къщата ви е без навес и вратата е изложена на директна слънчева светлина, е добре да изберете модел с UV защита.

Врати Златев предлага бърза доставка на входни врати в София и монтаж на атрактивни цени. Всеки клиент, който поръча врати от нас, получава безплатно взимане на размери и безплатна доставка при заявяване на монтаж.

Ние сме директен вносител на входни и интериорни врати. Работим само с утвърдени компании, лидери в своята сфера. Винаги залагаме на качеството и се стремим да поддържаме постоянни наличности. Предлагаме възможно най-добрите цени и се стремим да задоволим всички нужди на клиентите си.

Показване на 1–15 от 49 резултата