Показване на 1–16 от 70 резултата

Във Врати Златев предлагаме богато разнообразие от блиндирани входни врати, които са изработени по високотехнологичен начин и само от качествени материали.. Нашите модели са подходящи за всякакъв тип помещения и сгради. При нас ще намерите най-добрите решения за защита на своя дом, без да правите компромис с външния вид. Всички модели, които предлагаме, са от доказани производители на блиндирани и метални сигурни входни врати, които са се утвърдили със своя дългогодишен опит на пазара.

Блиндирани врати с ламинат

Блиндираните врати с ламинат са най-доброто средство за защита на всяко жилище, защото освен безспорните си качества, като здравина и устойчивост, те изглеждат изключително стилни и елегантни, като придават надеждност и здравина. Тези врати се предлагат в различни цветове и модели, съвместими с всеки интериор или екстериор. Във Врати Златев разполагаме единствено с изпитани и качествени модели блиндирани врати, които отговарят на всички съвременни стандарти. Сигурността е гарантирана с модерни заключващи системи, а вътрешната изолация гарантира, че външните шумове си остават навън и топлината не излиза през зимата.

Метални входни врати

Този вид врати са изработени изцяло от метал и са с различни видове покрития. Достъпни са на по-ниски цени, но качеството и надеждността им са безупречни. Може да монтиратеметалните входни врати както на апартаменти, така и на къщи. Освен това, без проблем могат да бъдат монтирани в мазе или към друг тип помещение.

Защо трябва да изберем Врати Златев?

  • Без значение дали живеете в къща или апартамент, блиндираните врати от Врати Златев са подходящи за всеки. Те са в състояние да осигурят надеждност и защита от високо ниво за всеки тип жилище и ще Ви служат дълго време. Имайте едно на ум, че ако къщата Ви е без навес и вратата е изложена на директна слънчева светлина, е добре да изберете модел с UV защита.
  • От Врати Златев предлагаме бърза доставка на входни врати в София и техния монтаж на атрактивни цени. Всеки клиент, който поръча врати от нас, при желание може да получи вземане на размери и доставка при заявяване на монтаж.
  • Ние сме директен вносител на входни и интериорни врати. Работим само с утвърдени компании, лидери в своята сфера. Винаги залагаме на качеството и се стремим да поддържаме постоянни наличности. Предлагаме възможно най-добрите цени и се стремим да задоволим всички нужди на клиентите си.

Входната врата като лице на дома

Това без което никой дом не може е сигурна и качествена входна врата. Но защо правилният и избор е толкова важен и каква роля играе тя? Всеки от нас иска да живее в един хубав и уютен дом, където да се чувства защитен и да се радва на своето семейство. Това няма как да стане без да осигурите тази защита, за това и на помощ идва входната врата. Тя играе роля на преграда между вас и проблемите на външния свят.

Не само за защита, тя играе и важна част към интериора и дизайна на Вашия дом. Когато пристъпвате да се прибирате или водите гости, първото нещо, което прави впечатлени, разбира се това е Вашата входна врата. Ако тя е стара, с множество външни белези, скърца и не искате дори и да я поглеждате, това означава, че е настъпило време да я замените с нова. Какво по-добро от това да си закупите нова входна врата от нас, като ние Ви гарантираме високо качество и сигурност, на нашите продукти.

Нова входна врата

Разберете, че рано или късно на всичко си му идва времето, да бъде заменено с ново. До днешна дата на пазара се предлагат каквли не модели и наистина избора е огромен, но дали си заслужава и дали дадените продукти са това, което търсите. Ние Ви гарантираме, че само при нас ще откриете това, което желаете. Ние имаме широка гама от Серии и модели врати, които са направени от качествени материали и по вискотехнологичен метод. Определено щом сте решили да купите нова врата, се сблъсквате с един от най-сложните въпроси. Каква да бъде тя? Има няколко много важни фактори, които да взмете на предвид, когато взимате такова решение.

  • Ценови диазпазон
  • Материал и качество
  • Дизайн и облик
  • Системи за сигурност

Определете бюджета си

Много хора спират още в началото, щом разберат за това колко много пари ще трябва да похарчат, за нова врата. Ние можем да Ви успокоим, като цените на нашите врати са достъпни за всеки един от вас, това обаче не означава, че ние пестим от качеството и материали за тяхната изработка. Погледнето го и от друга страна, вратите не са нещо, което закупувате всеки месец, за това не пестете пари и време, ами действайте по въпроса със освежаването на дома като поставите нова входна врата.

Дизайн и облик

Това е един от главните фактори, които да вземете под внимание. Съобразете се с това, какъв е вътршения стил на дома Ви. Това зависи от типа човек, който сте. Дали харесвате модерно, класика или комбинцаия от няколко стила. Вратата е облика на Вашия дом и на Вашата душа. Помислете добре и не бързайте. Имаме голямо разнообразие от цветове и шарки за входните ни врати. Избирайте със своето сърце и въображение и няма да съжалявате.

За да бъдете уверени в себе си, че сте направили правилния избор, може да потърсите помощ от нашите експертни консултанти. Те имат нужните знания и умения, за да Ви насочат, към това, което търсите. Комбинацията при избора на входна врата е голяма. Какъв цвят да бъде, какви шарки да има или пък да е изчистена? И не само вида на самата врата е от значение, също така трябва да обърнете внимание и цвета на пода и вътрешната мебелировка. Голяма маса от хора избират без да им пука и след това мърморят как не им харесвала, ама вече избора бил направен. Имате шанса да комбинирате няколко цвята, стига това да Ви хареса. Колкото и банално да звучи, обиковенните цветове са най-лесни за избиране и най-добре биха паснали на всеки един вкус. Ако търсите хубави идеи може също така да се огедате навсякъде окло вас. Погледнете в интернет дома на човека, на който се възхищавате или на някоя известна личност, дори бихте могли да вземете идеи от съседите си. Бъдете стилни и различни. Ние сме на разположение за всякакви въпроси.

Ключалки и сигурност

Предлагат се най-различни видове заключващи системи за блиндираните и метални входни врати. Такива модели включват брави, панти, ключалки, бронировка на патрона, шпионка, вид на заключването и други. Защо да изберете такъв тип врата? Когато гледате широката ни гама от входни врати, имайте на предвиди, че точно това ни прави различни. Ние предлагаме много модели, достъпни за нашите клиенти. Така стоят нещата и с входните ни врати. Преди подобни модели не са били масово достъпни, но сега Вие спокойно може да закупите сигурна врата, която да е в крак с времето и отговаряща на стандартите за сигурност и визия. Нашите врати са минали всички тестове за здравина и сигурност, за това не се притеснявайте. Ако имате входна врата на жилището си от нас, дома Ви ще бъде защитен от крадци и други външни обстоятелства.

Заповядайте при нас и сами се уверете в качеството на нашите входни врати. Възползвайте се от услугите, които предлагаме и не чакайте правилния момент. Потърсете за помощ нашите консултанти и те ще Ви дадат точните и правилни съвети. Ние ще се съобразим с Вашите изисквания и ще Ви предложим мечтаната за вас входна врата.

Call Now Button