Показване на 1–16 от 70 резултата

Във Врати Златев предлагаме богато разнообразие от блиндирани входни врати, с високо качество на изработка, подходящи за всякакъв тип помещения и сгради. При нас ще намерите най-добрите решения за защита на своя дом, без да правите компромис с външния вид. Всички модели, които предлагаме, са от доказани производители на блиндирани и метални входни врати, които са се утвърдили със своя дългогодишен опит на пазара.

Блиндирани врати с ламинат

Блиндираните врати с ламинат са най-доброто средство за защита на всяко жилище, защото освен безспорните си качества, като здравина и устойчивост, те изглеждат изключително стилни и елегантни. Тези врати се предлагат в различни цветове и модели, съвместими с всеки интериор или екстериор. Във Врати Златев разполагаме единствено с изпитани и качествени модели блиндирани врати, които отговарят на всички съвременни стандарти. Сигурността е гарантирана с модерни заключващи системи, а вътрешната изолация гарантира, че външните шумове си остават навън и топлината не излиза през зимата.

Метални входни врати

Тези врати са изработени изцяло от метал и са с различни видове покрития. Достъпни са на по-ниски цени, но качеството и надеждността им са безупречни. Металните входни врати са подходящи както за апартаменти, така и за къщи. Освен това, без проблем могат да бъдат монтирани в мазе или към друг тип помещение.

Защо трябва да изберем Врати Златев?

  • Без значение дали живеете в къща или апартамент, блиндираните врати от Врати Златев са подходящи за всеки. Те са в състояние да осигурят максимална защита за всеки тип жилище и ще Ви служат дълго време. Имайте предвид, че ако къщата Ви е без навес и вратата е изложена на директна слънчева светлина, е добре да изберете модел с UV защита.
  • От Врати Златев предлагаме бърза доставка на входни врати в София и техния монтаж на атрактивни цени. Всеки клиент, който поръча врати от нас, при желание може да получи вземане на размери и доставка при заявяване на монтаж.
  • Ние сме директен вносител на входни и интериорни врати. Работим само с утвърдени компании, лидери в своята сфера. Винаги залагаме на качеството и се стремим да поддържаме постоянни наличности. Предлагаме възможно най-добрите цени и се стремим да задоволим всички нужди на клиентите си.
Call Now Button