Въпроси

Мога ли да избера посоката, в която да се отваря интериорната врата?

Да, предлаганите от нас интериорни врати са безфалцови, което означава, че можете да изберете посоката на отваряне по време на монтажа.

От какъв материал са направени интериорните врати?

Интериорните врати, които предлагаме, са изработени от Hight Destiny Fiberboard (HDF) плоскости. Това са високоплътностни плоскости от дървесни частици, пресовани и премесени с лепило и естествена смола за по-голяма якост.

Интериорните врати подходящи ли са за баня?

Интериорните врати са изработени от HDF материал и са покрити с PVC фолио, което означава че те са влагоустойчиви, но не и водоустойчиви. Ако банята е по-широка или има преграда за водата, тогава няма опасност от деформация на вратите. Ако те се обливат директно с вода, тогава е по-добре да поръчате врата за баня.

Изработвате ли врати по размери на клиента?

Не, ние сме вносители на врати, а не производители. Въпреки това, разполагаме с голямо разнообразие от размери на склад, така че можете да се свържете с нашите консултанти и да ги попитате.

Мога ли да поръчам врата без монтаж?

Да, разбира се. Не сте длъжни да поръчвате монтаж и можете да закупите вратите, които ви харесват.

В посочените цени включен ли е и монтаж?

Не, монтажът е допълнителна услуга, която не е включена в цената. Вие избирате дали да се възползвате от нея (което е препоръчително), за да осигурите дълга и безпроблемна експлоатация на вратите.

Call Now Button