Показване на 1–15 от 147 резултата

При нас ще откриете качествени модели интериорни врати, подходящи за всяко жилище или офис. Голямото разнообразие от артикули Ви дава възможност да изберете всичко, от което имате нужда. Цените ни са без конкуренция и това ни прави един от основните лидери на пазара. Врати Златев предлага решение за всеки клиент и изключително разнообразие от врати на топ цени.

Интериорни врати Gradde:

Немските врати Gradde са синоним за качество. Създадени са по специална технология, което е гаранция за здравина и устойчивост.

Освен това, се предлагат с два класа покритие:

 • Graddex Klasse A– Декоративен слой от целулоза и дървесни частици, импрегниран с меламинови смоли и лакове, които придават допълнителна здравина на HDF плоскостите и предпазват от надраскване;
 • Graddex Klasse A++ е многопластов слой. Направено е от дървесни частици. Те са вертикално разположени като са напоени с лак и различни смоли.

Регулируемата каса е с прави первази, като е направена е от HDF. Има зависимост цвят с покритие, като може да бъде едно от двете: Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Рамката е подсилена от HDF и е с пълнеж – „пчелна пита„.

Остъклените интериорни врати Gradde се предлагат със стъкло „Бял мат“ или тип „Чинчила“, което е с дебелина от 4 мм, в зависимост от модела.

Тези врати са сред най-елегантните и естетически модели, които можете да намерите у нас. Разновидностите, в които могат да се намерят, са големи. Можете да изберете между посочените цветове, спрямо покритието на вратата:

 • ясен,
 • орех,
 • череша,
 • дъб,
 • сибирска лиственица.

Предлагат се варианти със или без стъкло. Крилото на Gradde, което е заоблено гарантира безопасност и за възрастните, и за децата.

Интериорни врати серия Gama:

Крилото им е изградено от 6 мм HDF плоскости, като има подсилена рамка, която е с HDF оребряване. Тези плоскости придават по-голяма влагоустойчивост, шумо- и топлоизолация, плътност, здравина.

Крилото е безфалцово, което означава, че посоката на отваряне може да бъде според вкуса на клиента. Интериорните врати от серия Гама разполагат със стъкло, което е матирано и с дебелина от 0.5мм.

Предлагат се два вида каси, които са регулируеми – каса Стандарт и каса Панел.

Двата вида каси са изработени от HDF плоскости, като при Панел има един плаващ и един стационарен перваз, а при Стандарт е с плаващи первази, които са от двете страни.

Касата и крилото могат да бъдат коригирани във височина при нужда.

Предлагат се в разнообразни варианти от плътни модели до такива със стъкло или фрезовка. Тези врати са предпочитани заради доброто съотношение между качество и цена, на която се предлагат. Можете да поръчате вратите Gama в цветовете:

 • светъл дъб,
 • златен дъб,
 • венге,
 • зебра,
 • перла.

Гарантираме качество и супер цени без конкуренция!

Интериорните врати, предлагани от Врати Златев, се отличават с високо качество, което е гаранция за безпроблемна експлоатация и дълъг живот. Дизайнът им е стилен и елегантен, съвместим с всеки тип интериор. Можете да се убедите сами в голямото разнообразие, като разгледате предлаганите от нас модели в различни цветови варианти.

Имате възможност да закупите желаните от вас интериорни врати на изплащане, без да чакате и да губите излишно време. Можете да изберете период на кредита и сумата на месечните вноски, според вашия бюджет. За да кандидатствате, е необходимо единствено да се свържете с нашите консултанти.

Врати Златев разполага с големи наличности на склад, така че не е нужно да чакате. Можете да поръчате желаните врати и те ще ви бъдат доставени максимално бързо. Предлагаме взимане на размери и ниски цени за монтаж, който се извършва от опитни професионалисти.

Ако търсите високо качество на ниски цени, значи сте попаднали на правилното място. Стараем се да поддържаме постоянна наличност и да предлагаме разнообразието, от което всеки има нужда. Ние сме директни вносители и това ни дава възможност да предложим най-добрата цена за всеки един артикул, а за големи количества правим много добри отстъпки.


Кога да изберем и поставим новите си интериорните врати?

Когато правите цялостен ремонт в дома си и сте решили да подмените изцяло интериорните врати, то това трябва да се случи чак в последния етап на ремонта. Те се монтират последни, вече след като е готова дори подовата настилка, както и стените в помещенията трябва да са напълно готови, било то със замазки, латекс, тапети или друг вид декорация по стената.

За разлика, обаче, от монтажа на дограмата, например, при която всички строителни дейности следва да се съобразяват с нея и съответно протичат след монтажа на дограмата, то при вратите е точно обратното. Като цяло различните строителни дейности, като полагането на подова настилка, праговете, первазите и всичко останало, което дава отражение на дебелината на зида, трябва да са завършени и разбира се, съобразени изцяло с тяхното поставяне.

Кога идва моментът за избор на интериорни врати?

Най–често се случва, всеки от нас да започне своето търсене на интериорни врати  малко преди ремонтът да свърши или когато е вече изцяло готов. От този момент нататък трябва да сте запознати с някои важни точки, при избора на интериорни врати. Тръгвайки да търсите вътрешни врати имайте предвид, че има срокове за доставка (стандартната поръчка възлиза на срок от един месец).

Кога се монтират интериорните врати?

Съществуват много изисквания в същото време, за да се монтира една интериорната врата, дори и вече да сте избрали материал, цвят и дизайн, от който тя да е изработена. Важно е преди това зидарските отвори да са направени добре, да са нивелирани и да няма разлика в зидовете, тъй като може да се получи видима фуга и в крайна сметка изобщо да не разберете от кой и от къде произтича проблемът! Преди да са монтирани вратите не трябва да има сложени первази, защото ще бъде необходимо да се премахнат щом дойде моментът да се монтира касата. Това поражда нови, допълнителни разходи, които са излишни, тъй като излиза, че плащате два пъти за една и съща услуга.

Как да избегнем проблемите с поставянето на интериорните врати?

Изброените до този момент проблеми могат много лесно да бъдат избегнати, ако посетите шоурум за врати навреме и се консултирате със специалистите в областта. Определено трябва да Ви посети и размерчик – човек, който да измери строителния Ви отвор, съответно да Ви препоръча размер, който е подходящ за Вашата врата. Само по този начин може да сте сигурни, че монтажът на поръчаните от Вас нови врати ще протече безпроблемно, без несгоди и най-вече – за да не се налага да заплащате по два пъти за едни и същи ремонтни дейности.

Call Now Button