Показване на 1–16 от 162 резултата

При нас ще откриете качествени модели интериорни врати, подходящи за всяко жилище или офис. Голямото разнообразие от артикули Ви дава възможност да изберете всичко, което желаете и изисквате. Цените ни са без конкуренция и това ни прави един от основните лидери на пазара. Врати Златев предлага решение за всеки клиент и изключително разнообразие от врати на топ цени.

Интериорни врати Gradde

Интериорни врати Gradde са синоним за качество. Създадени са по специална технология, което е гаранция за здравина и устойчивост.

Като допълнение те разполагат с два класа покритие:

 • Graddex Klasse A– Декоративен слой от целулоза и дървесни частици, импрегниран с меламинови смоли и лакове, които придават допълнителна здравина на HDF плоскостите и предпазват от надраскване;
 • Graddex Klasse A++ е многопластов слой. Направено е от дървесни частици. Те са вертикално разположени като са напоени с лак и различни смоли.

Регулируемата каса е с прави первази, като е направена е от HDF. Има зависимост цвят с покритие, като може да бъде едно от двете: Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Рамката е подсилена от HDF и е с пълнеж – „пчелна пита„.

Остъклените интериорни врати Gradde се предлагат със стъкло „Бял мат“ или тип „Чинчила“, което е с дебелина от 4 мм, в зависимост от модела.

Тези врати са сред най-елегантните и естетически модели, които можете да намерите у нас. Разновидностите, в които могат да се намерят, са големи. Можете да изберете между посочените цветове, спрямо покритието на вратата:

 • ясен,
 • орех,
 • череша,
 • дъб,
 • сибирска лиственица,
 • антрацит,
 • бял.

Предлагат се варианти със или без стъкло. Крилото на Gradde, което е заоблено гарантира безопасност и за възрастните, и за децата.


Интериорни врати серия Standart

Крилото им е изградено от 6 мм HDF плоскости, като има подсилена рамка, която е с HDF оребряване. Тези плоскости придават по-голяма влагоустойчивост, шумо- и топлоизолация, плътност, здравина.

Крилото е безфалцово, което означава, че посоката на отваряне може да бъде според вкуса на клиента. Вътрешните врати от серия Стандарт разполагат със стъкло, което е матирано и с дебелина от 0.5мм.

Касата и крилото могат да бъдат коригирани във височина при нужда.

Предлагат се в разнообразни варианти от плътни модели до такива със стъкло или фрезовка. Тези врати са предпочитани заради доброто съотношение между качество и цена, на която се предлагат. Можете да поръчате вратите Standart в цветовете:

 • светъл дъб,
 • венге,
 • златен дъб,
 • орех,
 • бял.

Гарантираме качество и супер цени без конкуренция!

Вътрешните врати, предлагани от Врати Златев, са различни с това, че предлагат високо качество, което е гаранция за безпроблемна експлоатация и дълъг живот. Дизайнът им е стилен и елегантен, съвместим с всеки тип интериор и по този начин те биха освежили и красили Вашия дом или офис. Можете да се убедите сами в голямото разнообразие, като разгледате предлаганите от нас модели в различни цветови варианти.

Имате възможност да закупите желаните от вас интериорни врати на изплащане, без да чакате и да губите излишно време. Можете да изберете период на кредита и сумата на месечните вноски, според вашия бюджет. За да кандидатствате, е необходимо единствено да се свържете с нашите консултанти.

Врати Златев разполага с големи наличности на склад, така че не е нужно да чакате. Можете да поръчате желаните врати и те ще ви бъдат доставени максимално бързо. Предлагаме взимане на размери и ниски цени за монтаж, който се извършва от опитни професионалисти.

Ако търсите високо качество на ниски цени, значи сте попаднали на правилното място. Стараем се да поддържаме постоянна наличност и да предлагаме разнообразието, от което всеки има нужда. Ние сме директни вносители и това ни дава възможност да предложим най-добрата цена за всеки един артикул, а за големи количества правим много добри отстъпки.


Кога да изберем и поставим новите си интериорните врати?

Когато правите цялостен ремонт в дома си и сте решили да подмените изцяло интериорните врати, то това трябва да се случи чак в последния етап на ремонта. Те се монтират последни, вече след като е готова дори подовата настилка, както и стените в помещенията трябва да са напълно готови, било то със замазки, латекс, тапети или друг вид декорация по стената.

За разлика, обаче, от монтажа на дограмата, например, при която всички строителни дейности следва да се съобразяват с нея и съответно протичат след монтажа на дограмата, то при вратите е точно обратното. Като цяло различните строителни дейности, като полагането на подова настилка, праговете, первазите и всичко останало, което дава отражение на дебелината на зида, трябва да са завършени и разбира се, съобразени изцяло с тяхното поставяне.

Интериорни врати от серии Стандарт и Gradde

Кога идва моментът за избор на интериорни врати?

В повечето случаи се случва, всеки от нас да започне своето търсене на интериорни врати малко преди ремонтът да свърши или когато е вече изцяло готов. От този момент нататък трябва да сте запознати с някои важни точки при избора на интериорни врати. Тръгвайки да търсите вътрешни врати имайте предвид, че има срокове за доставка (стандартната поръчка възлиза на срок от един месец).

Кога се монтират интериорните врати?

Съществуват много изисквания в същото време за да се монтира една интериорната врата, дори и вече да сте избрали материал, цвят и дизайн, от който тя да е изработена. Важно е преди това зидарските отвори да са направени добре, да са нивелирани и да няма разлика в зидовете, тъй като може да се получи видима фуга и в крайна сметка изобщо да не разберете от кой и от къде произтича проблемът! Преди да са монтирани вратите не трябва да има сложени первази, защото ще бъде необходимо да се премахнат щом дойде моментът да се монтира касата. Това поражда нови допълнителни разходи, които са излишни, тъй като излиза, че плащате два пъти за една и съща услуга.

Как да избегнем проблемите с поставянето на интериорните врати?

Изброените до този момент проблеми могат много лесно да бъдат избегнати, ако посетите шоурум за врати навреме и се консултирате със специалистите в областта. Определено трябва да Ви посети и размерчик – човек, който да измери строителния Ви отвор, съответно да Ви препоръча размер, който е подходящ за Вашата врата. Само така ще се уверите, че монтажът на поръчаните от Вас нови врати ще протече безпроблемно, без несгоди и най-вече – за да не се налага да заплащате по два пъти за едни и същи ремонтни дейности.

Как да съчетаем интериорните врати с останалата част на декора?

Този въпрос обикновено е най-труден за решаване и най-често се превръща в обект на спор в семейството. Истината е, че тъй като става въпрос за дизайн, който е направление в изкуството, мненията са субективни и съвсем естествено – напълно различни. Добрата новина в случая е, че строги правила не съществуват. Всеки може да даде воля на своите фантазии и да се радва на страхотни резултати. Съчетанието на интериорната врата с декора може да се осъществи на база цвят, текстура, форма или пък орнаментика, затова е добре сами да избере за себе си кое считате за по-хармонично и кое ви изглежда най-елегантно, предвид конкретния интериор.

Съчетание на интериорната врата с подовата настилка

При такова съчетание се цели постигането на съответствие между материала и цвета на интериорната врата и подовата настилка. Прилага се много често в случаите, когато сте избрали да покриете пода с паркет или плочки. Ако подът на стаята е паркетен, най-добре би се съчетал с врата, чието покритие съвпада с цвета на паркета. Обикновено това са естествени дървесни нюанси и такова интериорно решение ще създаде осезаемо чувство за хармония и уют. Когато сте избрали плочки за вашия под, специалистите съветват да се съобразите не само с цвета им, но и с тяхната текстура. Така например бели мраморни плочки биха си подхождали с врата, решена в съответстващ нюанс и с гладка, лъскава повърхност. Такава комбинация дори може да се вземе като класическа за един модерен интериор, издържан в духа на минимализма. Ако обаче подът на стаята е покрит с мокет или килим, в този случай ще е по-удачно да съчетаете вратата с дограмата или с цвета на мебелите.

Съчетание на интериорната врата с мебелите и декорацията

Чудесна идея! Този вариант е също много популярен и дори по-лесен за постигане, защото облицовките на мебелировката и вратата са сходни като цветови вариации, особено що се отнася до вратите, покрити с ламинатно фолио. Може да се постигне пълно единство или пък да се разнообрази чрез използването на сходни нюанси. В единия случай залагаме на класическо изпълнение, а в другия получаваме повече раздвиженост и по-голям визуален интерес. Всеки сам за себе си може да прецени кое му е по-важно и да подходи по начина, който му допада най-много. Също така, ако интериорът на стаята е по-артистичен и в него са използвани ефектни декоративни елементи, може да съчетаете вратата с тях.

По принцип при такава комбинация няма никакви ограничения, важно е някои от мотивите в декора да съвпадат или да се доближават в голяма степен до тези на интериорната врата. Като пример можем да посочим вратите, по които има декоративни геометрични елементи /може би от стъкло или пък само фрeзовка/ и съчетанието им с картинни пана на стената, които съвпадат по брой, форма и начин на позициониране с тези на вратата. На същия принцип може да си измислите безброй комбинации, които да направят Вашия интериор уникален.

Комбинации на интериорни врати от серия Gradde

Съчетание на интериорната врата и коридора

Да преминем за малко и от другата страна. Много често хората държат коридора или антрето да бъдат перфектно издържани, тъй като те са най-видимата част от дома им и декорът там се забелязва от всички, дори когато само открехнем за малко външната врата на жилището си. В този случай се вземат предвид няколко неща. Първото е броят на вратите. Ако вратите във Вашия коридор или антре са повече, то тогава няма да е много добра идея да ги изберете твърде декоративни, защото би се получил ефект на претрупване, който лесно може „да залитне“ и да се превърне в откровен кич. Най-добре е да заложите на по-изчистена визия, която пак може да бъде с леки декоративни елементи, но да са по-дискретни и да не се натрапват прекалено. При всички случаи, обаче, е добре вратите Ви да са еднакви или поне силно сходни една с друга.

При малък коридор ще трябва да помислите и за по-светли нюанси, защото ако се спрете на тъмни врати съвсем ще стесните пространството, а да не говорим, че има опасност и помещението да изглежда мрачно. Ярките контрасти също не са за препоръчване, тъй като ще имат същия ефект. Много е важно да не забравяте доброто осветление. Особено при малките пространства, то трябва да бъде достатъчно силно, за да изглежда коридорът уютно, а не като килия в затвор.

По друг начин стои въпросът, ако коридорът е голям и светъл. Тогава може да се експериментира с всичко и дори силно Ви препоръчваме да го направите. Точно по този начин са създадени най-ефектните интериорни решения и ако сте запален фен на дизайна, непременно опитайте. Може и самите Вие да останете изумени от собствената си креативност.

Стъклени интериорни врати

Остъклените врати свързват и изключват помещенията едновременно. Тези врати от висок клас създават идеалната комбинация от бит и благополучие, защото пропускат естествената светлина в стаите и превръщат жизненото пространство в ново изживяване. В допълнение към дизайна на стаята, предпоставка за оптималното използване на светлината е преди всичко използването на врати със стъклени вложки.

Видът на монтираното стъкло е по желание на купувача. Където се иска дискретност, вратите могат да бъдат оборудвани с матирано стъкло – например в спалнята, в банята или в съблекалнята. Едно е сигурно: С висококачествените вътрешни врати можете да изберете нещо специално – ново усещане за яркост и откритост.

Фурнир – интериорни врати

Красивата интериорна врата винаги радва окото, както собственика на апартамента, така и неговите гости. Но от разнообразието им, изборът може да стане труден.
Фурнированата врата е направена от евтина иглолистна дървесина, покрита с фурнир отгоре, тоест с тънък слой ценна дървесина, а отгоре – с финишен лак.

Интериорни фурнировани врати плюсове:

 • Първият и най-важен плюс е цената му, тя гарантира, че всеки един клиент ще може да си я позволи. Освен това цената е ниска не поради качеството, а поради намаляването на разходите;
 • Новите модели не се страхуват от влага и имат ниска хидроскопичност. Тъй като фурнирът е покрит отгоре с полиуретанов лак, който здраво запушва порите на дървото, предпазвайки го от влага. Това прави възможно инсталирането на такива врати в бани и сауни;
 • Фурнированата врата има достатъчна здравина на повърхността, тъй като е покрита с фурнир от ценни дървесни видове.

Не се бавете, а заповядайте при нас. Ще получите топло посрещане от нашите консултанти, които са готови винаги да Ви помогнат с избора на нови врати. Направете правилно решение, като вземете предвид всички фактори, с които да се съобразите при избора. Съветваме Ви да не се бавите и да не отлагате. Вложете своето време и въображение. Не забравяйте да се консултирате и с нас. Уверяваме Ви, че всяка наша врата, ще Ви служи години наред и ще бъдете повече от доволни.

Call Now Button