При нас ще откриете качествени модели интериорни врати, подходящи за всяко жилище или офис. Голямото разнообразие от артикули Ви дава възможност да изберете всичко, от което имате нужда. Цените ни са без конкуренция и това ни прави един от основните лидери на пазара. Врати Златев предлага решение за всеки клиент и изключително разнообразие от врати на топ цени.

Интериорни врати Gradde:

Немските врати Gradde са синоним за качество. Създадени са по специална технология, което е гаранция за здравина и устойчивост. Тези врати са сред най-елегантните и естетически модели, които можете да намерите на у нас. Разновидностите, в които се предлагат, са големи. Можете да изберете между цветовете:

  • ясен,
  • орех,
  • череша,
  • дъб,
  • сибирска лиственица.

Предлагат се варианти със или без стъкло. Заобленото покритие на Gradde гарантира максимална безопасност както за възрастните, така и за малките деца. Покритието на вратите е изключително качествено и устойчиво, произведено по специална немска технология.

Интериорни врати Gama:

Чешките интериорни врати Gama са перфектно решение за всеки интериор. Предлагат се в разнообразни варианти от плътни модели до такива със стъкло или фрезовка. Тези врати са предпочитани заради доброто съотношение между качество и цена, на която се предлагат. Можете да поръчате вратите Gama в цветовете:

  • светъл дъб,
  • златен дъб,
  • венге,
  • зебра,
  • перла.

Гарантираме качество и супер цени без конкуренция!

Интериорните врати, предлагани от Врати Златев, се отличават с високо качество, което е гаранция за безпроблемна експлоатация и дълъг живот. Дизайнът им е стилен и елегантен, съвместим с всеки тип интериор. Можете да се убедите сами в голямото разнообразие, като разгледате предлаганите от нас модели в различни цветови варианти.

Имате възможност да закупите желаните от вас интериорни врати на изплащане, без да чакате и да губите излишно време. Можете да изберете период на кредита и сумата на месечните вноски, според вашия бюджет. За да кандидатствате, е необходимо единствено да се свържете с нашите консултанти.

Врати Златев разполага с големи наличности на склад, така че не е нужно да чакате. Можете да поръчате желаните врати и те ще ви бъдат доставени максимално бързо. Предлагаме безплатно взимане на размери и ниски цени за монтаж, който се извършва от опитни професионалисти.

Ако търсите високо качество на ниски цени, значи сте попаднали на правилното място. Стараем се да поддържаме постоянна наличност и да предлагаме разнообразието, от което всеки има нужда. Ние сме директни вносители и това ни дава възможност да предложим най-добрата цена за всеки един артикул, а за големи количества правим много добри отстъпки.

Показване на 1–15 от 147 резултата