Промоция до 15 Юни: -15% от целия монтаж!!! Идеи за двукрила интериорна врата | Врати Златев Заяви Безплатен Видео Оглед
Двукрили интериорни врати

Идеи за двукрила интериорна врата Коментирай

Омръзнало Ви е да живеете по определен стериотип и обичате предизвикателствата? Време е за нещо необичайно и различно!

Кой е казал, че модата е скучна! Напротив! Тя обича да налага нови тенденции, изразяващи стила на съвременното време. Тъй като ние определено се стараем да бъдем в крак с модерната култура, Ви приготвихме една изненада. Зашеметяващи съчетания на различни модели крила част от една портална интериорна врата.

Когато имате внушително по-широк строителен отвор между преходни помещения, вариант да разделите тези стаи като две отделни е именно монтаж на двукрила врата. Красивите модели, които сме избрали да Ви предложим ще направят интериора Ви още по-интересен, разчупен и стилен. По този начин Вие не само ще подобрите визията на Вашия дом, но и ще изолирате едното помещение от другото.

В зависимост размера на чистия строител отвор, порталната врата може да се изработи от две еднакви или различни по големина крила. Това, което е важно в случая, е цветът да бъде еднакъв. Всичко останало оставете на нашите изкусни дизайнери.

Идеи за двукрила врата

I. Вариант

В случай, че едно от помещенията, които искаме да преградим е тъмно и няма откъде да влиза светлина, е препоръчително да се спрете на два броя крила с остъкление. За да не е крайният резултат скучен и еднообразен, ние Ви препоръчваме различни модели, които да се съчетават добре и с вкус.

II. Вариант

При положение, че пространството, което смятате да затворим е достатъчно обширно, светло и няма нужда от врата със стъкло, то тогава Ви предлагаме едното крило да е с красива фризовка, а другото да е гладко. Така видът на новата Ви портална интериорна врата ще бъде по-разчупен, но не и прекалено натоварващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button