Промоция до 15 Юни: -15% от целия монтаж!!! Входни блиндирани врати от серия Модерн | Врати Златев Заяви Безплатен Видео Оглед
T 1003

Входни блиндирани врати от серия Модерн Коментирай

Пролетта и лятото са най-подходящите моменти за ремонт, а при всеки такъв се сменят и вратите. Входната врата е изборът, който най-много би ни затруднил, защото тя ще е на входа на дома ни. Съответно ние имаме най-големи очаквания точно към нея. Да ни пази от нежелани посетители, да изглежда добре и стилно, да има добра изолация, както за зимата, така и за лятото и звукоизолира от външния свят. Има огромен избор на пазара от модели, от най-различни производители, вносители, но защо трябва да изберете входна врата от серия Модерн?

Входните блиндирани врати серия Модерн се предлагат вече в три цвята – светло кавяво, светло сиво и тъмно венге. С различни фрезовки са за всеки вкус, както с по-семпли и класически форми така и с по-екстравагантни и дръзки. Имат пълнеж от полистирен, който ще ни пази зимата от студа, а лятото от топлината. Също по отношение на звука, нито ние ще чуваме външните шумове, нито ние ще пречим на останалите съседи.

Каси на серия Модерн

Касите на всички модели от серия Модерн са облечени със същия МДФ като материал и цвят като този на крилото. Това придава завършен и много по-топъл вид на вратата и точно за това са едни от най-харесваните модели и най-добрия избор. От страната на дръжките е с две заключващи системи с шест активни шипа, а от страната на пантите, които са регулируеми е с шест пасивни шипа, които при затваряне остават в касата и отварянето от тази страна е невъзможно, дори да се изрежат пантите. Заключвалките са с бронировка, която не позволява разбиването на ключалката. Моделът е с турски обков, стилни дръжки и елегантна шпионка. Уплътненията са доста дебели има и уплътнение на геобразната лайсна, която спомога за доизграждане на прага след монтажа.

Моделите на серия Модерн са лесни и за напасване с пода, стените и останалите врати. Поради всички тези си качества тази серия е най-подходящата за Вашето жилище.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button