Але Доор 402 Сунта

Входни врати от серия Ale Door Коментирай

Избраната входна врата трябва да е не само с хубав външен вид. Трябва да си подхожда с интериора на останалите вещи в дома ни, да е достатъчно добре защитена и да има добра изолация. Изборът на нова външна блиндирана врата никак не е лесен, защото трябва да се съобразим с цвета ѝ, дали той ще подхожда на мебелите, стените, интериорните врати и подовата настилка. Различните цветове и фрезовки ще съчетаем и с интериорните вътрешни врати за по-красив и по-добър дизайн на дома. Едно от най-важните неща за една входна врата е това, да задържи максимално дълго време извън домът ви евентуални крадци и нарушители, както и да вдигне достатъчно шум и да сигнализира поне на комшиите, които пък от тяхна страна да сигнализират, че се влиза с взлом, а това става с по-ефективна и с по-здрава заключваща система.

Пълнежът на вратите може да е като минерална вата, полистирен. Серията Але е с пълнеж от полистирен за шумо- и топлоизолация. Покритието на вратата е също от огромно значение, особено, ако ще бъде изложена на външни влияния.

Невероятните модели от серията „Ale Door” имат прах към тях, който е свързан към касата, като цяла конструкция, макар и касата да е само 10 см. Моделчето може да се облече с уширение от интериорна врата в подобен цвят или такъв, който на нас ни допада.

Не на последно място е и самият дизайн. Днес има голямо разнообразие от модели и различни цветове, които да подхождат на интериора и дизайна на вътрешните врати.

Изчистените и стилни модели на серията „Ale Door” се предлагат в три цвята: сунта, венге и неаполи. Покритието на входни врати от серия „Ale Door” е гладко, равно и много приятно на допир с шарка наподобяваща дърво. Те внасят уют и топлина още на входа на нашия дом. Точно заради всичките тези фактори, тази серия, е много подходяща и красива за Вашия избор на входна блиндирана врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button