Заяви Безплатен Видео Оглед
Врати

Врати за пaнелни жилища

Коментирай

Един голям проблем за много от хората е свързан с подмяната на интериорните и входни врати на жилището с така познатата лята метална каса.

В днешно време доста жилища имат такава каса

На пазара обаче се предлагат няколко основни варианти, които са едно добро решение. Едно много популярно решение е именно демонтажа на лята метална каса. Когато не всеки един обект разрешава демонтажа на касата, тогава се използва нормална регулируема каса, след премахването на старата каса. Положителното в този случай е, че светлият отвор не се намалява по никакъв начин. Неприятна част е самата демонтажна дейност, но ако сте в началото на вашият ремонт е добре да се допитате до техническо лице.

Като втори вариант е подмяната просто на крилото

Така си спестявате доста усилия и нерви, но металната каса остава видима, което не е проблем. Но ако не ви допада този вариант и не е в линията на дизайна, тогава това не е вашето решение.

Врати

Като последна възможност остава обличането на лята метална каса

В последно време доста верига започнаха предлагането. Преди години обличането беше доста неприятно. Светлият отвор се стесняваше с по 10 см, а сега се предлага на много места стесняване с 2 см. Това не е въобще много и може би най-удачният вариант, в който не се занимавате с многото довършителни ремонти, а лесно и бързо сменяте своите врати с минимална ремонтна дейност.

Когато говорим обаче за смяна на входната врата в нашето панелно жилище, трябва да знаем, че в тази ситуация се налага демонтаж на лятата каса. Тъй като не се предлагат входни врати, които да обличат касата там, самият отвор е по-малък от останалите. Затова е добре да проучите пазара и да подберете най-подходящата входна врата. Добре е да се започне от входната врата към самото жилище.

Друг важен съвет е да се постави подовата настилка

И не на последно място, има доста фирми, които спокойно може да извършат пълната подмяна от входната до интериорната ви врата и всичките да са в една дизайнерска линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button