Промоция до 15 Юни: -15% от целия монтаж!!! Цветни врати в интериора | Врати Златев Заяви Безплатен Видео Оглед
Цветни интериорни врати

Цветни врати в интериора Коментирай

Досега се смяташе, че вратите трябва да бъдат в цвета на пода и поради тази причина изборът се е спирал на дървесни цветове. Съвременните тенденции в интериорната мода обаче предлагат различен вариант като се съобразяват с цвета на стените.

Цветни врати за вас

Снежно белите стени вече се предпочитат по-малко като отстъпват мястото си на пастелни нюанси като розово, сиво-синьо, тъмно зелено. Контрастът и акцентът в интериора се заменят с ефекта на омбре и градиент, т.е. интериора е направен в различни нюанси на един и същи цвят. В съответния цвят на стените се избират табуретки, цокли, дори и интериорни врати. Ако не е възможно да се намери същият тон на вратата с цвета на стената е хубаво да съобразим и да вземем врата, която евентуално да можем да боядисаме в съответния цвят.
Цветната врата не само ще направи интериора индивидуален и нестандартен, но и ще помогне за визуалното изглаждане на границите в пространството и ще създаде илюзия за простор. Допълнителни детайли в различен цвят могат да намалят усещането за простор, а врата в цвета на стената създава ефект на чиста стена. Методът на „затворена кутия” е когато всички детайли по стените се сливат с вътрешния фон и се използва предимно в модерните арт помещения, ретро и необарокови стилове.

Има варианти и за „невидими” врати, които са особено популярни в малки студиа или апартаменти с една спалня. Често вратата е прикрита като фототапет и създава чувство за магия като вратата към Нарния. Често тази техника се използва в младежките апартаменти в стил необарок или скандинавски.

Цветни врати в интериора ви

Цветните врати в интериора на снимката по-горе са направени не само в цвета на стената, но и със съответната шарка.
Една от ярките, но противоречиви тенденции на изминали години беше рисуването на долната част на стената и вратата в пастелни цветове, а горната – в бяло. В Европа и Америка тази тенденция се срещаше като нещо екзотично, но подобна идея за руския потребител силно приличаше на класическото рисуване на съветските входове.
Ако вашият стил е по-авангарден откъм интериорния дизайн, то тогава една изчистена и семпла врата не би била подходяща, за да има завършен вид вашето жилище. В малките жилища по-подходящи са вратите с плъзгащ механизъм като така се пести място, а цветът може да се съобрази спрямо цвета на корпусната мебел.
Създайте индивидуален шедьовър във вашия дом като не се страхувате да експериментирате във вашите желания и стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button