Промоция до 15 Юли: -15% от целия монтаж!!! Няколко причини да предпочетем висок клас блиндирана врата, отколкото блиндирана врата на по-ниска цена | Врати Златев Заяви Безплатен Видео Оглед
T 902 d

Няколко причини да предпочетем висок клас блиндирана врата, отколкото блиндирана врата на по-ниска цена Коментирай

Ако си зададем въпроса, колко често ни се налага да си купим нова блиндирана врата, определено бихме казали, че е дейност, която се случва често. Замяната на старата с нова врата се случва или по необходимост, или поради навлизане в ремонт и желание да освежим цялостното пространство. А откъде другаде да започнем, ако не от входа. Ще ви представя само някои от причините, поради които да изберете по-добър клас блиндирана врата.

Ще започнем със сигурността

По-високият клас блиндирани врати са по-надеждни и съответно дават по-голяма защита срещу недоброжелатели. Една от причините, е че имат пасивни шипове, направени специално за тези случаи. Те влизат в касата и придават здравина на крилото. Друга характеристика осигуряваща вашето спокойствие освен заключващите системи и активните шипове – 8бр, са специално сложените капачки против разбиване. Освен това дебелината на крилото също играе роля – сравнение с по-ниския клас врати, където крилото е 5см, например при висококачествените конструкции то варира от 7 до 9см, което придава допълнителна тежест и здравина.

Материал и здравина на блиндираните врати

Следващата причина донякъде е част от предходната, а именно здравината и материалът, от който е изградена вратата. Материалът е важен не само от гледна точка на издръжливостта на вратата във времето и запазване на формата, цвета и функционалността ѝ, но и от това да ви отговаря на нуждите. Тоест ако искате блиндираната си врата за вход на къща, то тя трябва да има специално покритие – за външни условия. Ако желаете тя да бъде шумоизолираща и звукоизолираща – съответно трябва да има подходящ пълнеж. По-ниският клас блиндирани врати има пълнеж „пчелна пита“, по-високият – минерална вата.

Ето и предимствата:

  • Тя не гние;
  • устойчива e на топлина и студ;
  • притежава ниска хигроскопичност;
  • не я нападат гризачи;
  • не гори.

Правилното ориентиране на влакната осигурява и напълно ефективна звукоизолация, по-добра отколкото при другите топлоизолационни материали.

Разбира се, вратите имат метални рамки, каси, метални листове, които от своя страна придават здравина. Идва и естетическият момент, в който харесваме външността и цвета на вратата. Това е другият плюс, който можете да добавите към дома си, да гледате и да се радвате всеки ден. По-добрият материал си личи отдалече, изглежда по-добре и по-стилно, това няма как да остане незабелязано. Фрезованите орнаменти върху едно добро покритие във вашия любим цвят със сигурност ще придават настроение у вас всеки ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button