Промоция до 15 Юни: -15% от целия монтаж!!! Защо е по-добре да изберем по-висок клас входна врата? Заяви Безплатен Видео Оглед

Няколко причини защо е по-добре да изберем по-висок клас входна врата отколкото с по-ниска цена Коментирай

Блиндирана входна врата модел 616 CПравилния избор на цвят и модел ще допринесат за завършеността и уюта на вашия дом, но по-важното е сигурността, шумо  и топлоизолацията да са перфектни. Неприкосновеността на нашия дом, там където живее нашето семейство, защитата на нашите вещи и ценности е много важно нещо, затова трябва много прецизно да избираме входната врата.

Много редовно хората се спират на модел с  по-ниска цена с оправданието, че ще я ползват за втора и мислейки си, че по този начин ще затруднят проникването на външни лица в техния дом след като имат две врати.Но всъщност по-добре е да заложите на по-скъпа, по-сигурна и с по-добра изолация врата, която е достатъчно подсигурена с заключващи системи и допълнителни екстри.Ще ви акцентираме  върху някой определени неща, които да имате в предвид когато избирате модел и защо да заложите на по-висок клас врата.

  1.  Първото нещо е от какъв материал е изработена вратата.
  2. Вътрешната част на крилото да е от метално оребрение,метален лист ,пълно с минерална вата за изолация и MDF панели.Има много подходящи и красиви варианти с  МДФ плоскости обкантени  с метална рамка,вътре с лист от метал,последвано от метално оребрение между което да е поставен един много висок клас изолация.
  3. Крилото да е с дебелина не по-малка от 7 см /желателно е да е с 7см или с 9см за по-добра изолация/
  4. Наличието на пасивни шипове в задната част на крилото ,които да влизат в касата е за допълнителна сигурност
  5. Да има повече от две заключващи системи/ямова,секретна брава ,допълнително заключване тип „резе” или алармена система/
  6. Да има начин за монтирането на пасивна дръжка,която подсигурява допълнителна сигурност.
  7. Крилото трябва да е с по-висококачествено покритие
  8. За по-голямо удобство е когато касата облича зида и по този начин процеса монтиране се улеснява и след това не се налага довършителни ремонтни дейности /като обръщане,измазване на зида/
  9. Когато серията  предлага поръчкови варианти е добре,особено ако имате нестандартни размери,за да се изработи точния размер и модел за вашият отвор.
  10. Пълнежът ,който се използва за изолация,трябва да е от висок клас.Препоръчително е да е минерална вата,която се счита за най-добрия материал използван за изолация.Издържа на доста ниски температури,не мухлясва ,не гние и много трудно се запалва.Има пореста структура и специфична технология на изработка,която се състои в разтопяването на определени вулканични скали,които се напояват с минерални масла,благодарение на което става най-предпочитаната топло и звукоизолация за входна врата.

Ако се замислите върху  тези 10 факта и ако не пестите от средства,вие ще се сдобиете с най-сигурната и подходяща врата,която ще ви служи дълги години и ще ви върне стократно вложените в нея средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button