Интериорна врата Gama 206 p

Избор на интериорни врати за Вашия дом Коментирай

Едно парче от пъзела към Вашия проект за обновяване на дома са вратите. Решението да подмените Вашите интериорни врати или да преустроите съществуващите интериорни врати е трудно решение. Не само отнема много време, но и може да струва много пари.

Ако обмисляте нови интериорни врати във Вашия дом по някаква причина, има няколко въпроса, които да се запитате първо.

Tрябва ли този проект наистина да бъде изпълнен? Питаме се този въпрос по няколко причини:

  1. Отнема много време. Нещата се случват, животът продължава и интериорните врати просто не са огромен приоритет. Така че, ако не можете да живеете без врати във Вашия дом или нещата се превръщат в бъркотия, може би ще преразгледате проекта.
  2.  Не е евтино. Решихме да ремонтираме целия си дом от дървесно до всичко бяло. С това се оказа, че не искаме да запазим старите си дървени врати, защото те не биха се отивали на новата боя или са наранени. Това ни води към следващия въпрос.

Tрябва ли да  боядисате интериорните си врати или да закупите нови?

Най-евтиният вариант (а вероятно и най-бързият) би бил да купим боя (и други материали) и да пребоядисаме вратите. Това може да бъде чудесен вариант за повечето хора – бърз и лесен ремонт! Но за жалост в повечето случаи вратите биват повредени или просто не ни харесва как изглеждат с новата боя и просто се налага да закупим нови.

Друга причина, поради която решаваме да закупим нов продукт, е стила на вратата.

Kакъв е вашият личен стил и как ще се върже към интериорните ви врати?

Има толкова много възможности за избор – издигнати панели, декоративни дизайни, стъкло и т.н. Може да се изненадате и да се влюбите в стила на вратата, който не сте очаквали! Всичко зависи от Вашия личен избор дали предпочитате врати в модерен, класически, абстрактен стил и т.н.

Tрябва ли да съчетаете новите врати със старите?

Освен интериорните врати в дома ни (вратите на спалните, вратите на банята, вратите на килера и т.н.) имаме външни врати или вградени врати, например за килер. Когато мислите за нови интериорни врати, ще трябва да разгледате съществуващите врати във Вашия дом. Ще си отиват ли? Ще се допълват ли взаимно? Добре е при смяна на входната врата да се боядисат вратите на килера и на спалнята, за да се уверим, че всичко върви заедно. Това е огромен приоритет в цялостния облик на всяка стая.

Kакви аксесоари ще използвате?

Не забравяйте за аксесоарите на интериорната си врата! Една дръжка може напълно да промени външния вид на вратата. Към интериорните врати, може да промените цвета на съществуващите дръжки и напълно ще трансформирате външния вид на вратите си!

 

Избор на интериорни врати за Вашия дом
5 (100%) 1 vote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *