Интериорни врати

5 предимства на алуминиевите интериорни врати Коментирай

В последните години много голяма популярност набраха алуминиевите интериорни врати. Това не случайно е така заради ниската цена, на която се предлагат, съчетана с добро качество. За да ви убедим да закупите алуминиеви врати, ето 5 техни предимства:

1. Ниска цена на интериорните врати

Всички знаем, че цената е първото нещо, което е решаващо за това каква врата ще закупите. В днешно време не всеки разполага с излишни средства. Алуминиевата врата като цена ще бъде поне наполовина на една интериорна врата от дърво или стъкло, но пък е изключително функционална и периода на експлоатация не е никак малък, тъй като не се износва лесно.

2. Лекота при тези вътрешни врати

Алуминиевите врати са доста леки в сравнение с дървените интериорни врати, стъклените врати и металните врати. С това избягвате увисването на крилото и надраскване на подовата настилка.

3. Разнообразие от модели алуминиеви врати

На външен вид алуминиевите врати могат да бъдат най-разнообразни. Покритието може да бъде гладко или с релеф. Предлагат се модели със стъклопакет, както и различни цветови варианти и интересни модели с декоративни дървесни шарки.

4. Висока устойчивост на влага на алуминиеви интериорни врати

Алуминиевите врати са най-подходящите врати за мокри помещения. Дори банята ви да е малка и вратата да е до непосредствена близост до душа, няма да има никакъв проблем даже и да се обливат директно с вода. Няма да има никаква деформация заради постоянната влага, както би се случило с друг вид материал. По никакъв начин не се намалява функционалността на вратите, както и отличните им звукоизолационни качества.

5. Лесна поддръжка на интериорни врати

При вътрешните врати от друг материал периодично се налага боядисване, подмяна на фолиото или нанасяне на лак. Алуминиевите врати в това отношение не създават неудобства, нуждаят се само от почистване. Необходим ви е само препарат, като не трябва обаче да използвате агресивни почистващи средства – четки и абразивни препарати.

Като отделно предимство на алуминиевите врати можем да споменем лесния монтаж. Монтират се много лесно на бетон, тухли, панел, гипсокартон и др., без да се изисква много време и специфични познания за това.

Тази група врати са със стилна визия, дълготрайност, висока функционалност, както и лесна достъпност.

5 предимства на алуминиевите интериорни врати
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *