Двукрили интериорни врати

Двукрили Интериорни врати – класа и изисканост Коментирай

Първата стъпка от превръщането на обикновеното жилище в съвършения дом е като подменим интериорните врати в него.

Независимо от вкусовите ни предпочитания – ретро, екстравагантни, класически или модернистични, лесно можем да ги съчетаем добре с една красива врата. Покупката на интериорни врати е перфектен начин да се изрази индивидуалността на обитателите на дома. По това може да се загатне що за човек/семейство живее там.

Двойни Врати – прозорец към бъдещето

Порталните врати внасят чувство за простор и свобода, както и усещане за стил и изисканост. Те са едно отлично допълнение към останалите помещения – спалня, хол или офис. Двукрилите интериорни врати са толкова красиви и впечатляващи, и създават илюзията за голям и обширен дом. Те могат да изиграят важна роля в спестяването на пространство, като по този начин помещенията стават по-осветени и слънчеви. Изборът на такива врати е огромен. Могат да бъдат избрани модели с изящна фрезовка, обагрена прецизно с детайли, със съвременен характер. Възможен е и вариант с голямо орнаментно стъкло, който да пропуска повече слънчеви лъчи в стаята. Могат да се комбинират модел с остъклена част и плътен вариант за любителите на по-тъмните помещения.

От съществено значение е и какви дръжки ще подберем за нашите нови врати. Правилно избраната ще придаде красив и завършен вид на нашите врати. В зависимост от желанията ни може да се спрем на дръжки тип „цял шилд” или дръжки тип „розетка”. За почитателите на класическия стил, дръжката тип „цял шилд” е перфектният избор. Тя е с изчистен и семпъл дизайн. Дръжката тип „розетка” пък изглежда по-ретро, но също толкова стилно. Колкото и странно да звучи, дръжките са способни да променят тотално визията на всяка врата, а оттам и на помещението, в което са поставени.

Многообразието на модели и съчетания на цветове, дизайн, материали ще промени представите на всеки дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button