Идеи за стъклена врата у дома или в офиса

Ще ти помогнем да избереш своята стъклена врата! Коментирай

Ако имате желание за освежаване на дома или офиса, един добър избор е нова врата, но не каква да е, а цялата от стъкло. Тя ще придаде свежест и красота на това помещение. Има голям избор за врати от стъкло, защото дизайна на вратата може да си го избирате самите Вие, по ваш вкус, или ваша индивидуална идея. Имате възможност да избирате тези врати с различна посока на отваряне, може дори да бъдат плъзгащи или летящи. Цвета на касата може да го съобразите с вашия декор в дома. Добре е да знаете някои по-важни особености за тези врати, като например размера на вашия отвор, където ще бъде монтирана вратата. Тези врати по принцип се изработват от закалено стъкло, то е много по-устойчиво на удар около шест пъти повече от обикновеното. Стъклото може да е ламинирано, слепват се две стъкла и между тях се поставя орнаментен слой, по ваш избор. Слепването става с EVA фолио (Етилен, Винил, Ацетат). Слоя между двете стъкла, може да бъде фолио, принт по Ваш избор или плат (нетъкан текстил). Предимството на закалените стъкла е, че при евентуално счупване на стъклото, ще бъдете предпазени от сериозни наранявания. При счупване този тип стъкло, малките парченца биват задържани към слоя и точно заради това те се класифицират като най-безопасни.

Стъклените крила също така могат да бъдат монтирани към стената, касата или на плъзгащ механизъм. По-стабилен ще е монтажът, ако предпочетете интериорната врата да се монтира на каса или на механизъм.
Много често вратите са предпочитани от собственици на офис сгради, заведения, магазини, фризьорски салони и т.н.. Тези врати вече са и доста харесвани за домовете ни, най-често се поставят на бани, защото са водоустойчиви и лесни за поддръжка. Но също така има много разновидности на модели, които са подходящи за всекидневна.
Съветваме Ви да спрете избора си на стъклени врати, за да може да реализирате вашите фантазии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button