interiorni 1

Няколко интересни факти защо да изберете интериорни врати с немско качество, а именно днес ще изтъкнем предимствата на серия Граде Коментирай

Знаете ли че…!!!

Oт тази серия вратите са уникални сами по себе си по следните характеристики:

• Затварянето е безшумно – причината, поради която е безшумното затваряне е PVC езика и лекотата на фалцовото крило.
• По-добро уплътнение между каса и крило – фалцовите крила се славят с това, че именно заради /ръбчето което има на крилото или т.н фалц/ придава по-добро уплътнение и опазване от блъскане на вратата при по-силен вятър – породен от течение. На всеки се е случвало да забрави няколко прозореца отворени с цел проветряване в следствие, на което при отваряне на вратата тя сама се блъска и не е никак приятно.
• Олекотено крило – именно заради олекотеното крило, което е в следствие на пълнежа, който е тип /пчелна пита/ крилото по време на експлоатация има много малък процент вероятност да увисне. Докато при по-масивните крила там рискът от това крилото да се свлече е по-голям. За това по време на избора си трябва да се замислим и преценим кое би ни създало след експлоатация проблем /този проблем може да се реши, но все пак защо като може да го избегнем/.

int vrati gradde

• Регулируема каса – много голямо удобство е това, че може да се регулира, тъй като по-голяма част от клиентите не са сигурни колко е размерът на нашия зид, обхватът, който предлага всяка една каса е различен – за това е добре и да се консултирате със специалист и той да ви посъветва коя каса би била по-добре да се предложи, така че след поставянето на вратата да няма промеждутъци или т.н луфтове.

Регулируема каса на интериорни врати

• Завършен и естетичен дизайн на интериорните дръжки от серия Gradde – след всичко по-горе описано, всяка една жена /подчертаваме жена, защото мъжете не са толкова суетни и дълбокомислещи от към завършения стил на интериора/ би искала да се наслаждава седейки и пиейки си кафе на избора си на интериорна врата. Серия Gradde предлага уникални сами по себе си дръжки, които придават тази завършеност, пример са дръжките с цвят на вратата, интересни и придаващи уникалност на вратата.

Дръжки за врати Граде

• Освен всички тези качества на тази серия, наскоро се сдобиха и с още една придобивка на тази серия Алуминиеви врати на Граде – защо ли са уникални?
Алуминиевата врата е уникална сама по себе си, ето и причините:
Всеки един при закупуването на интериорни врати започва да се чуди каква врата да се сложи на мокрото помещение така, че да отговаря цветово на интериорните врати или поне сходни – именно заради това са изработени и тези алуминиеви врати. От едната страна може да е с цвета на интериорните ви врати, а от другата е с прекрасно огледало, на което дамите могат да се възхищават на красотата си сутрин. Всички знаем колко е удобно огледалото в банята, тук с един куршум разрешавате и двата проблема, съчетанието на вратата за баня и огледалото, което се чудите къде да го поставите.

Това е едно добро решение на всичките ви проблеми, с избора на врата за баня.
Винаги мислете практично и не вземайте решение преди да се допитате със специалист, понякога това, което те ще ви предложат може би не би ви хрумнало никога. Избирайте внимателно и се доверете на опита и знанията на консултантите. За тях, както и за фирмата, клиентът е на първо място и всичко биха направила да задоволят вашите нужди и разрешат проблемите ви в избора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button